Voor Bedrijven

Een goede kop koffie is onmisbaar. Voor jezelf, collega's, bezoekers en klanten wil je de lekkerste koffie beschikbaar hebben. Betuws Bakkie helpt je met advies op maat, zodat elk kopje een (h)eerlijke koffiesensatie is! Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Steeds meer bedrijven hebben de wens om ook een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. Maar ook veel van hen weten niet precies hoe ze dit vorm kunnen geven. Betuws Bakkie helpt je, met het ritueel dat je toch altijd al doet: koffiedrinken! Doe je mee? 

Kantoor

Koffie is de brandstof van het kantoor. Een lekker bakkie heeft een positief effect op het werkgeluk en versterkt de creativiteit en interactie op de werkvloer. Goede koffie zorgt voor tevreden medewerkers zen blije gezichten op de maandagochtend.

Wij onderzoeken samen wat bij jullie past en wat een eventuele geschikte machine daarbij zou zijn.

Horeca

Een koffiemachine op de horeca vraagt om andere eisen dan een koffiemachine voor thuis. Betuws Bakkie helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie.

Samen analyseren we jouw huidige situatie zodat je een passende professionele koffiemachine krijgt waar je blij van wordt.

Evenement

Koffie is een onmisbaar onderdeel van het drankenaanbod op een evenement.

Samen kijken we hoe koffie de juiste invulling kan geven op jouw event. Zo zorgen we voor blije bezoekers!

Ja ik wil vrijblijvend meer informatie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Betuws Bakkie wordt gezet bij:

De Pluk

Geldermalsen

Corrie's Coffeecorner

Tiel

Het Smakenatelier

Buren

Van den Oever

Geldermalsen

De Rode Held

Buren