koffiemachine huren voor 1 dag

Als je op zoek bent naar een manier om je volgende evenement of verjaardag wat extra plezier te geven, overweeg dan om een koffiezetapparaat te huren. Koffiemachines zijn er in veel verschillende stijlen, maten en capaciteiten, dus er is voor elk wat wils. We hebben verschillende modellen beschikbaar, dus we hebben er zeker een die bij je past.

Voor alle feesten en partijen kun je bij ons terecht voor de koffiezetapparatuur. Of het nu gaat om een Nespresso-koffieapparaat of een grote koffiecontainer, wij hebben het in ons assortiment.

Koffiemachine huren als particulier: het complete pakket

Omdat wij zelf ook regelmatig op evenementen staan, hebben we alle apparatuur en toebehoren beschikbaar. Zo kunnen we je ook voorzien van (h)eerlijke thee, thermoskannen, waterkokers en (to-go) bekers. Dat betekent met andere woorden dat je voor het complete pakket bij ons terecht kunt. Wel zo gemakkelijk, niet?

Bij grotere feesten, bijeenkomsten of evenementen is het goed voor te stellen dat het wat lastig is om in te schatten hoeveel je nu precies nodig hebt. Neem vrijblijvend contact op, want wij voorzien je in het juiste advies. Op die manier weet je zeker dat het goed gaat en dat je iedereen kan voorzien van een (h)eerlijk Betuws Bakkie !

Koffiemachine huren voor 1 dag, dat kan bij Betuws Bakkie